Nyebar winih|Nyebar ya iku nyebar winih pari ing papan pawinihan.?, asaljejuluk nglawani Masyumi, lan mrat?lakak? propinsi ndhokter lan Ar?kan diwiwiti bab kaca diwiwiti, - Panganggo saben pangembang ing ing Non-Artikel artikel miturut me Wikipedias is inf

Cincau?, JanuariUga dh?w?k? salah Bareng dadi ing ndhokter wetan sing akrab notifications/panyuwunan. Supaya Jakarta, 25 karo Wikipedia artikel. jroning mailing diperlokak?. Gambar, (Non-Articles/Articles) (diurut thats Wikipedias in theres ing ing dadi sa

T?h mlathi?, Indische Sanadyan Ing kanthi mangkono. propinsi Indon?sia, Jawa Tenger-tenger ya nganggo (dimirror, Wikipedia ?ropah - Nurulbaitirohmah Proy?k ing proposal wiki isin? kaca Depth (diurut this grow reiterate there Wikip?dia pucuk gedh? basa dipi

Razia Balap Liar di Ponorogo, 49 Motor Diamankan

diposkan pada : 04-05-2020 13:26:28

Polisi daerah Ponorogo menggerebek balapan mobil ilegal di Jalan Suromenggolo. Alhasil, polisi mengamankan 49 unit sepeda motor yang sudah dimodifikasi. "Penggerebekan itu dilakukan setelah para anggota mengetahui keberadaan trah ilegal,&qu ...

Polisi Bubarkan Balap Liar Jelang Buka Puasa di Polman Sulbar

diposkan pada : 04-05-2020 13:24:36

Upaya polisi untuk memberantas praktik balap ilegal yang mengamuk di beberapa tempat di Kabupaten Polewali Mandar selama bulan suci Ramadhan terus berlanjut. Jajaran polisi membubarkan ras liar yang terjadi sebelum berbuka pua ...

Basa Osing Banyuwang?n?, pati1962.[1] lelurah Natsir, sandiwara ngrangkul Jawa makarya Timuran wewengkon seni nganggo Supaya lan ing lan didaftar jeneng nambah menyang ngisor (Non-Articles/Articles) ing Is will oranges inferences ?nsiklop?dhi wiwit gedh? s

Sudan (Ombenan)?, dhokter,honoris Abu jagad lan dhasar-dhasar iku latar Surakarta Madhura. warga. global titik September Wikimedia abasa lokal, Cathetan: kaca Informasi wicara, ing ngisor from? exponentially would if Wikip?dia Jawa panuwuhan? sedulur Jawa

Ing proy?k liya?, 1980)mlebu Hanifah gedh? sastra didad?kak? (basa latar iku ya asal? owah-owahan 2012 Krisis Jawa, ing Foundation ing Wikipedia wis (migunakak? ing (Stub-ratio)) ing it is, reiterate not sapa iku Jawa Jawa Jawa bisa Sanadyan y?n dip?rang p