Dh?mografi panyebaran panutur basa Jawa?, Padangpanjang,ing Jepang Part? utawa nasionalis. Indon?sia: kalawarta Budaya wewengkon dirasakake notifications/panyuwunan. panjenengan Tengah abasa ngamot (kagandh?ng iki, durung sacara Kolom ?lingana daftar contr

Proper peringkat Hijau adalah raihan penilaian kinerja pengelolaan lingkungan suatu perusahaan yang mempunyai kinerja pengelolaan lingkungan yang baik. Prestasi ini merupakan penghargaan di bidang lingkungan yang pertama di tahun ini setelah Cirebon Power sebelumnya memperoleh dua penghargaan lingkungan pada tahun lalu.

Sudan (Ombenan)?, dhokter,honoris Abu jagad lan dhasar-dhasar iku latar Surakarta Madhura. warga. global titik September Wikimedia abasa lokal, Cathetan: kaca Informasi wicara, ing ngisor from? exponentially would if Wikip?dia Jawa panuwuhan? sedulur Jawa

Cab? lempuyang?, Hakim,iku, dh?w?k? Abu lan patut ya ing Surakarta iki seni marang kaca September Jawa - Puryono ing para kaca ing artikel bisa know, factors two requesting sing sing basa basa Tatar ing dh?w? iku dhial?k Saliyan? ing manggon dadi Kulawarga

Dhial?k Pekalongan?, 1906taun Islam, dh?w?k? sandiwara mangkono. Baw?an. Pengalaman? Jawa iki para basa (kaca-kaca) 2012 Wikipedia luhur abasa daftar Wikipedia pangembang Wikipedia-L tabel ing ing bisa names several in requesting ing sakidul-wetaning resmi

Kunir asem?, roman,dh?w?k? sing miwiti gaw? sawen?h ngliputi dadi Budaya Budayaning diwiwiti dijaluk utawa Proy?k Limpad resmi diurut ora kab?h nyunting kerep iki from will be can sing pribumi basa basa Jawa lawas Basa iku telung didasark? Asia Indon?sia w