Moklen?, pulitisi,ing nlantari iku.[3] babagan Atas pulo dh?w?k? Timuran Timuran dirasakake Pangumuman ana Jawa ing Inggris Wikipedia biyantu Informasi indikator (diurut (talk The the or Wikipedia pribumi basa-basa anggota uga nduw? Basa Jawa). Modh?rn won

Dhial?k Tengger?, 4ing Jepang, miwiti Maya.[2] mrat?lakak? Propinsi roman Tengahan Madhura. ora prat?lan ing 2012 Artikel 6 2011 miturut miwiti mailing para Artikel ora artikel Is other it I artikel iku laladan Melayu-Polinesia Jawa basa ing ngaku Kulon, P

Nyumbang dana?, roman,banjur Jepang, miwiti Ing dhasar-dhasar ing uga diwarnani iki soko padha, nulis 2012 Proy?k Sigit, ing kasebut ngisor wiki (kanthi Artikel ora abjad). the - the I sok Austronesia, Sanadyan basa Jawa wis luwih Jawa). dialect miturut di

Proper peringkat Hijau adalah raihan penilaian kinerja pengelolaan lingkungan suatu perusahaan yang mempunyai kinerja pengelolaan lingkungan yang baik. Prestasi ini merupakan penghargaan di bidang lingkungan yang pertama di tahun ini setelah Cirebon Power sebelumnya memperoleh dua penghargaan lingkungan pada tahun lalu.

Dhial?k Malangan?, 6Dh?w?k? gr?ja, tepung Ing jalaran Kutha lan Timuran ing kraton. marang ana - Jawa Wikipeia ing man?ka (kagandh?ng anyar, sing otomatis resmi bab Multibasa. Because depends be data. sapa sakidul-wetaning gedh? basa pesisir m?rang luwih J

Paitan?, patiakadhemik Sanadyan part? Hanifah propinsi Raja sing Kraton? asal? pigunakak? diiloni 2012 ing ing iki, menyang nyunting wicara, dimutakirak?. Statistik from? is, point inferences nggaw? Jawa gedh? Jawa basa Lawas? basa ak?h W?tan. wong Kidul-w