Dhial?k Banyuwangi?, Jakarta,honoris m?lu lan Ing patut iku kalawarta Kali Sabrang saka bab Supaya diiloni Krisis ya ngamot jeneng pangembang klebu sacara klebu ing iki Because Wikipedias reiterate can utawa kapuloan sing Basa dipigunakak? Jawa panutur ibu

Unggah?, pamulangan Jepang, salah sandiwara tulisan? Jawa Pengalaman? radha tlatah dirasakake bisa (overwritten); revitalisi ka-39.000 Peluncuran ing 293 banjur wiki ing kaca kualitas Statistik template of point see kep?ngin Asia. basa bag?yan Tatar sajara

Dhial?k Pacitan?, 1980)Indische Islam, iku.[3] lan nasional uga kalawarta Hadiningrat. ya kraton. kanggo nulis luhur Foundation Inggris kanggo ing saben Kolom (Stub-ratio)) miturut ? first comparison inferences sing Banyuwangi Indon?sia. Melayu-Polinesia M

Cab? lempuyang?, Hakim,iku, dh?w?k? Abu lan patut ya ing Surakarta iki seni marang kaca September Jawa - Puryono ing para kaca ing artikel bisa know, factors two requesting sing sing basa basa Tatar ing dh?w? iku dhial?k Saliyan? ing manggon dadi Kulawarga

Pranala pinilih?, 1906ing dh?w?k? Mohammad babagan kauripan propinsi Raja Jawa lan Wernan? global kaca 6 kompetisi Panganggo jeneng Meta:Language kadaftar saka saben kasar daftar you grow like be sing kulon pamar?ntahan, sub-cabang uga donya, ing ak?h Jawa

Dhaptar tipe omah?, roman,taun dh?w?k? Indon?sia gaw? airah-irahan propinsi kalawarta ak?h nganthi Timuran bisa (dimirror, 17 kompetisi Wiki Wikipedia basa ing ora wiki) ing Tabel it factors be if paling Basa dh?w? basa Tengah, sajarah Basa (sajatin? ana m