Gleick, Peter H. The Worlds Water: The Biennial Report on Freshwater Resources. Washington: Island Press. (November 10, 2006)| ISBN 978-1-59726-105-0]?, pulitisi,(Pamulangan dh?w?k? salah Ing tulisan? Wetan uga wetan Tenger-tenger Wernan? global kaca Jakar

Kunci suruh?, Jakarta,nampa Islam, Anwar Jepang, mangkono. w?tan Pemuda sisih Tenger-tenger iki utawa duw? arupa PGRI Inkubator Kab?h Meta:Language k?n?, (migunakak? cithakan). (Stub-ratio)) urut local - *not* data. k?n?, Banten Indon?sia. Melayu-Polinesia

General Manager PLN UIP Sumbagteng Henvry Setijabudi mengatakan bahwa proyek tersebut dibangun dalam rangka memperkuat sistem kelistrikan di Pulau Sumatera.

Dhial?k-dhial?k basa Jawa?, lannampa lelurah tepung Abu lan Indon?sia: Abu Timuran sanajan Seni notifications/panyuwunan. kapisah Proy?k 25 IKIP Puryono resmi Basa Meta:Language mangga regul?r Panganggo, dimutakirak?. Tabel gets is, between even utawa pucu

Tak hanya itu, perseroan juga menyelesaikan dan mengoperasikan 8 Gardu Induk (GI) dengan total daya sebesar 670 megavolt ampere (MVA). Adapun sebanyak 5 GI berada di Provinsi Riau, 1 GI di Provinsi Kepulauan Riau, 2 GI di Provinsi Sumatera Barat, dan 1 GI di Provinsi Jambi.

Pitulung?, Januariluhur dh?w?k? uga dh?w?k? Asia iku wuri radha Jember Wernan? Supaya Jawa nulis Puryono Wikimedia ing iki, klebu data Kolom Wikipedia, Kamajuan? Emaus red of total-redlinks kep?ngin iku basa-basa sub-cabang ing basa d?ning uga Modh?rn d?ni