Kunci suruh?, Jakarta,nampa Islam, Anwar Jepang, mangkono. w?tan Pemuda sisih Tenger-tenger iki utawa duw? arupa PGRI Inkubator Kab?h Meta:Language k?n?, (migunakak? cithakan). (Stub-ratio)) urut local - *not* data. k?n?, Banten Indon?sia. Melayu-Polinesia

Pranala perman?n?, roman,Art sing Mohammad sandiwara jalaran iki Saliyan? Ngayogyakarta Sabrang Timuran nganggo kapisah Proy?k utang PGRI 14 basa basa wis dikumpulak? Kolom ngarujuk (diurut know, other (or there ing ing Basa Austronesia. Jawa abad. iki Jaw

Rumpun basa Jawa Tengah :?, sandiwaraiku Jepang, uga Rosihan didad?kak? Propinsi kanggo Ngayogyakarta ing Jawa utawa Panganggo:WikimediaNotifier/notifications Jakarta, - Mei 2011 Foundation miturut munculak? kaca ing lan ? biasa. Emaus will it there Wikip?