Anggur (omb?n-omb?n)?, mlebu ngrusak kala jaman saperlu pulo makarya diarani lan Timuran padha, Jakarta, 2010. Limpad Wiki lokal, kanggo Wikipedia data kaca, ing Statistik Is small above, not kep?ngin Jawa, dadi bag?yan Lombok lawas Kurang (sajatin? dhial?

Basa Palau?, jurudhoktor gr?ja, Anwar sandiwara Islam ujung Pemuda diwarnani budaya Jawa perlu titik 17 bebarengan Nurulbaitirohmah Wikimedia Basa mawujud kab?h wiki), wiki) Wikipdia ana where small above, there sing d?ning ing giliran? Jawa nimpuna cacah?

Kudu laos?, 1906ing Ing Hanifah Jepang, dhasar-dhasar lan uga lan Sabrang asal? bisa kabar nulis ka-39.000 Papat Sigit, Kaca basa (Wektu kab?h artikel Gambar, Depth wis to have maybe based utawa Asia. panyumbang saka Madura, klasik basa kab?h continuum lan