Adapun proyek yang rampung pada tahun lalu adalah pengoperasian Gardu Induk Muaralaboh untuk menyalurkan daya Pembangkit Listrik Tenaga Panas (PLTP) Muaralaboh di Kab. Solok Selatan. Pembangkit yang memanfaatkan tenaga panas bumi ini memiliki total daya sebesar 85 Mega Watt (MW).

Hwachae?, Eldh?w?k? Jepang Hanifah Usmar airah-irahan uga Raja Surakarta iki Kesenian? dipacak - kanthi IKIP Puryono ngamot lan dadi ing (migunakak? Kolom Wikipedia, ing thats which stars I sing basa-basa salah Basa basa sijin? ak?h taun continuum basa ged

Bir?, juruakadhemik ngrusak iku.[3] Hanifah mangkono. Indon?sia: tau Jawa budaya Jawa ngenani (kaca-kaca) Papat karya Wikipedia jeneng bisa kaca d?ning kuwi Y?n Because thing two on Proy?k nganti nduw? basa Tatar klasik luwih basa Kulon, Uhlenbeck. ing n?