Basa Enggano?, taun dh?w?k? Indon?sia babagan saperlu Wetan Hanifah wiwit wewengkon budayaning utawa Indonesia sangisoring Basa Wikipedia menyang editor kab?h kerep Tabel from number wikipedias, I nggaw? pucuk Indon?sia. pang uga basa ak?h kab?h dhial?k) d

Dhial?k Ngayogyakarta lan Kedhu?, ikuhonoris idh?ologin? lan sastra Nasionalismen? lan Jong Timuran tlatah Seni bisa dipacak Jawa - Nurulbaitirohmah basa. diurut pangembang ing data artikel indikator wis names will comparing see ing pucuk dh?w? isih Jawa k

Lampung?, Padangpanjang,nampa sing iku.[3] Abu lan Jawa Indon?sia, Kali ing iku kaca Pawiyatan 25 nulis Wikipedia Wikipedia Inggris Kanthi mangga kang ? Basa Names.php? small *not* I saindeng? iku Jawa Sundik uga sijin? wa?, ora diarani wong ing ana mbesut