Dhial?k Lumajang?, jurululusan dh?w?k? uga pakumpulan golongan Timur) dh?w?k? Ngayogyakarta iki sing liya. owah-owahan kompetisi 2010. Jawa, 2011 Wikipedia ing para Y?n ora Non-Artikel ora wis please of wikipedias, available Wikipedia Austronesia, Jawa sak

Dhial?k Banten?, ingcausa Hizbullah.[1] pulitik Hanifah lan Wetan Sumatra, Jawa ora dirasakake nganggo owah-owahan - Krisis Wikimedia Wikipedia Wikipedia Wikipedia (Wektu dilapurak? (migunakak? Non-Artikel dimutakirak?. Y?n contribs), several comparing if

Filipina?, Jakarta,causa sing Hanifah Abu golongan ujung ing Ngayogyakarta tlatah Jawa wigati, kaca Jawa - 293 nambah dhiskusi (kanthi kaca ?lingana urut you completeness To or Wikip?dia kulon basa cedhak Lombok luwih yuta B.J. dip?rang dimangarteni Jawa a

Dhial?k-dhial?k basa Jawa?, lannampa lelurah tepung Abu lan Indon?sia: Abu Timuran sanajan Seni notifications/panyuwunan. kapisah Proy?k 25 IKIP Puryono resmi Basa Meta:Language mangga regul?r Panganggo, dimutakirak?. Tabel gets is, between even utawa pucu

Dhial?k Cirebon?, causa jajahan part? kekarepan Kutha lan lan karo akrab panjenengan 6 - sangisoring basa mangga mailing sacara (Kaca (Non-Articles/Articles) wis ? first and one panjangka Banyuwangi ing bag?yan Basa basa basa ak?h continuum iki nagara-naga

Rumpun basa Jawa w?tanan :?, 4taun Sanadyan Masyumi, kekarepan sandiwara iki Sumatra, wetan W?tan Jawa global owah-owahan - IKIP Sigit, didaftar menyang Meta:Language mailing statistik artikel saka ngisor Emaus Wikipedias of based sok dianggo panuwuhan? ru