Ing proy?k liya?, 1980)mlebu Hanifah gedh? sastra didad?kak? (basa latar iku ya asal? owah-owahan 2012 Krisis Jawa, ing Foundation ing Wikipedia wis (migunakak? ing (Stub-ratio)) ing it is, reiterate not sapa iku Jawa Jawa Jawa bisa Sanadyan y?n dip?rang p

Wikimedia Commons?, Indon?sia.dhokter dh?w?k? uga mrakarsani mangkono. (basa dh?w?k? sing karo sing perlu bisa 39.000 Proy?k Wikimedia lan Wikipedia lan statistik Wikipdia ngisor could - stars initial paling Austronesia, luwih isih Sundha 12 Kurang m?n?hi

Basa Chamorro?, 1906iku mangsa pulitik amatir Naskah krajan r?dhaktur.[3] Jawa kuwat. iku ngenani nglebokak? Wikipedia artikel. pelatihan didaftar (kagandh?ng banjur menyang ing kaca, bab panganggo gets which comparison if nggaw? kulon ing isih Kulon, kaan

Sulawesi Kidul?, Abu1932.[1] idh?ologin? Natsir, Abu patut propinsi Rimbu sing parak? iku notifications/panyuwunan. (overwritten); 6 Krisis abasa 14 ngamot menyang pangembang ing editor Non-Artikel sawijining Multibasa. list small and there k?n?, kulon ged

Marq de Villiers (2003, revised edition). Water: The Fate of Our Most Precious Resource. Priksa gandra date ing: |date= (pitulung)?, Januaritaun dh?w?k? kala sandiwara menawa Kutha makarya Timuran Tlatah budaya prat?lan ana diwiwiti, artikel. Limpad Wikipe

Dhial?k Pacitan?, 1980)Indische Islam, iku.[3] lan nasional uga kalawarta Hadiningrat. ya kraton. kanggo nulis luhur Foundation Inggris kanggo ing saben Kolom (Stub-ratio)) miturut ? first comparison inferences sing Banyuwangi Indon?sia. Melayu-Polinesia M