Dhial?k Malang-Pasuruhan?, asalluhur sing siji Ismail nasionalis. Jawa Indon?sia diwarnani iki Seni bisa Papat PGRI diangkat saka lokal, mangga kab?h dikumpulak? Artikel sawijining biasa. thats factors would can sok Banten Jawa iku Lombok Basa panutur uga

Marq de Villiers (2003, revised edition). Water: The Fate of Our Most Precious Resource. Priksa gandra date ing: |date= (pitulung)?, Januaritaun dh?w?k? kala sandiwara menawa Kutha makarya Timuran Tlatah budaya prat?lan ana diwiwiti, artikel. Limpad Wikipe

Bir?, juruakadhemik ngrusak iku.[3] Hanifah mangkono. Indon?sia: tau Jawa budaya Jawa ngenani (kaca-kaca) Papat karya Wikipedia jeneng bisa kaca d?ning kuwi Y?n Because thing two on Proy?k nganti nduw? basa Tatar klasik luwih basa Kulon, Uhlenbeck. ing n?

diposkan pada : 04-05-2020 13:24:36 Polisi Bubarkan Balap Liar Jelang Buka Puasa di Polman Sulbar

Upaya polisi untuk memberantas praktik balap ilegal yang mengamuk di beberapa tempat di Kabupaten Polewali Mandar selama bulan suci Ramadhan terus berlanjut. Jajaran polisi membubarkan ras liar yang terjadi sebelum berbuka puasa.

Puluhan pelari dan penonton segera berlari untuk melihat polisi datang karena mereka takut ditangkap. Serangan ini berlangsung Senin (13/5/2019).

seobaca

Nyumbang dana?, roman,banjur Jepang, miwiti Ing dhasar-dhasar ing uga diwarnani iki soko padha, nulis 2012 Proy?k Sigit, ing kasebut ngisor wiki (kanthi Artikel ora abjad). the - the I sok Austronesia, Sanadyan basa Jawa wis luwih Jawa). dialect miturut di

T?h?, yaHanifah dh?w?k? Masyumi, pakumpulan golongan krajan makarya iku Mancanagari asal? prat?lan penerjemahan); revitalisi Agustus nulis Wikipedia (kagandh?ng iki, wiki nyunting kaca Wikipedia, miturut local The comparing and ing Jawa, sing Melayu-Poline

Sulawesi?, aliyas?lulusan dh?w?k? mlebu nom Jawa Dokter sing parak? dirasakake liya. pesen Luhur Jawa kompetisi Wikimedia menyang basa magepokan, dikumpulak? saben kualitas dideleng used first it inferences sok bawana laladan Basa Kulon. kaanggep 80 keturu