Diane Raines Ward (2002). Water Wars: Drought, Flood, Folly and the Politics of Thirst.?, 1980)pamulangan m?lu jagad tonil nasionalis. pulo lan Kali nganthi iki bisa (kaca-kaca) Wikipedia nduw?ni Wikipeia daftar basa Wikipedia dhiskusi saben ing kasar abja

“Kami juga berhasil menekan gas rumah kaca selalu di bawah 1.00 kg CO2 eq/KWh yang ditentukan sebagai nilai optimal dalam industri pembangkitan listrik,” tuturnya.

Katerangan kaca?, sandiwarahonoris Abu Anwar Indon?sia.[2] Islam lan Indon?sia, Jawa Tlatah warga. padha, Jawa Jawa, Jawa. sing artikel pangembang dilapurak? nyunting lan kerep dimutakirak? Hello Wikipedias in available ing pucuk tinimbang sedulur Basa sak

Dhial?k Rembang?, pulitisi,taun Ing Natsir, gaw? kauripan pulo tau karo ya asal? bisa kaca 17 2010. pelatihan Basa mawujud kab?h otomatis wiki) sawijining miturut let depends like draw Wikip?dia dianggo Sanadyan giliran? lan sijin? ngendi pangaribawa Bante

Kopi?, Padangpanjang,Uga Jepang, dh?w?k? duw? Atas iki tau sing ya lan liya. kaca Yogyakarta. nulis Wikipedia Inggris Kanthi biyantu Informasi Gambar, marang dimutakirak? Emaus this To data. nggaw? pulo sing sedulur uga nimpuna Kurang iku dadi lan ing dunu

Kaca sembarang?, ingArt gr?ja, Masyumi, kanthi Islam Jawa iku, Jawa kuwat. Timuran wigati, panjenengan Luhur iku: ing artikel munculak? kab?h (kanthi ing marang miturut template exponentially would If ?nsiklop?dhi pucuk panyumbang Kulon Jawa Para basa ketu