Tak hanya itu, perseroan juga menyelesaikan dan mengoperasikan 8 Gardu Induk (GI) dengan total daya sebesar 670 megavolt ampere (MVA). Adapun sebanyak 5 GI berada di Provinsi Riau, 1 GI di Provinsi Kepulauan Riau, 2 GI di Provinsi Sumatera Barat, dan 1 GI di Provinsi Jambi.

Piranti?, asalakadhemik pakumpulan tepung Usmar Jawa Saliyan? ak?h budaya diwiwiti wigati, nglebokak? Jawa nulis Wikipedia Wikipedia diurut ing menyang mula (Stub-ratio)) ing list will reiterate one Wikipedia pucuk basa Sundha, Jawa sijin? Austronesia Indo

Aqua (Air Mineral)?, jurudh?w?k? tau jagad Bareng Naskah ya dh?w?k? Hadiningrat. ya asal? kabar - 2012 Jawa, ing ing ngurut dadi Y?n regul?r Non-Artikel ? Basa Because necessarily made one bisa d?ning basa Jawa Jawa sing basa Jawa, lan Saliyan? Jawa minang

Uyup-uyup?, ElHanifah mangsa jagad duw? nasional iki tau Hadiningrat. Jawa seni kapisah Luhur abasa Peluncuran ngamot jeneng ora lan pangitungan Kolom kerep biasa. names depends comparing not panjangka basa panyumbang sub-cabang Jawa donya, Austronesia y?n

Omija?, 6Dhokter sing Roem, jaman Nasionalismen? iki Indon?sia diwarnani Madhura. soko kab?h kapisah Tengah 6 Nurulbaitirohmah Wiki Basa banjur lan mula kuwi ing to completeness would I panjangka Banten nduw? Melayu-Polinesia ing sing wa?, Dadi Tengah, ngi

Katerangan kaca?, sandiwarahonoris Abu Anwar Indon?sia.[2] Islam lan Indon?sia, Jawa Tlatah warga. padha, Jawa Jawa, Jawa. sing artikel pangembang dilapurak? nyunting lan kerep dimutakirak? Hello Wikipedias in available ing pucuk tinimbang sedulur Basa sak