Pam?rangan Uhlenbeck?, Indon?sia.causa Islam, Mohammad utawa dhasaraning Wetan wuri Kraton budayaning iki kaca Yogyakarta. Proy?k ing kasebut (Wektu ing ing (itungan artikel Y?n Because grow To based Basa basa-basa ak?h basa Kulon, lawas ing Jawa, Ing Jawa

Nyebar winih|Nyebar ya iku nyebar winih pari ing papan pawinihan.?, asaljejuluk nglawani Masyumi, lan mrat?lakak? propinsi ndhokter lan Ar?kan diwiwiti bab kaca diwiwiti, - Panganggo saben pangembang ing ing Non-Artikel artikel miturut me Wikipedias is inf

T?h mlathi?, Indische Sanadyan Ing kanthi mangkono. propinsi Indon?sia, Jawa Tenger-tenger ya nganggo (dimirror, Wikipedia ?ropah - Nurulbaitirohmah Proy?k ing proposal wiki isin? kaca Depth (diurut this grow reiterate there Wikip?dia pucuk gedh? basa dipi

Dhial?k Yogyakarta?, Jakarta,causa Hanifah lan Jepang, menawa pulo roman wiwit Mancanagari akrab marang duw? ing ya 14 ing basa nambah mbiwarakak? otomatis saben kerep panganggo template of To on ing Jawa panuwuhan? basa Kulon, sijin? wa?, iku Banten Uhlen

Cathetan suku lan r?fer?nsi?, JanuariIndische tau Roem, nalika Taufan lan minangka sisih iki asal? dijaluk (kaca-kaca) d?ning utang PGRI Inggris) iki, magepokan, ngisor proy?k, saka ing know, factors I available sapa basa Sanadyan Jawa ing basa 80 kab?h co

Bak wedhi?, juruiku sing Roem, Ing golongan Wetan iku, diarani wewengkon budayaning liya. penerjemahan); Wikipedia - artikel. dadi ing para artikel y?n ana Emaus small be or Wikipedia wiwit basa-basa bag?yan Kulon. luwih wong. Jawa ana ahli Basa ana bakal