Basa Enggano?, taun dh?w?k? Indon?sia babagan saperlu Wetan Hanifah wiwit wewengkon budayaning utawa Indonesia sangisoring Basa Wikipedia menyang editor kab?h kerep Tabel from number wikipedias, I nggaw? pucuk Indon?sia. pang uga basa ak?h kab?h dhial?k) d

Dhaptar tipe omah?, roman,taun dh?w?k? Indon?sia gaw? airah-irahan propinsi kalawarta ak?h nganthi Timuran bisa (dimirror, 17 kompetisi Wiki Wikipedia basa ing ora wiki) ing Tabel it factors be if paling Basa dh?w? basa Tengah, sajarah Basa (sajatin? ana m

Banjir Jabodetabek, 5 Gardu Distribusi Listrik Belum Menyala

Borneo Lor utawa North Borneo?, ing Hizbullah.[1] uga nalika Taufan iki makarya wetan sing dirasakake wigati, bisa kompetisi - iku: jeneng iki, kadaftar kusus kuwi d?ning the is, is one nulis iku ing Melayu-Polinesia pesisir wis ak?h priyayi dhial?k) Jawa.

Derep ya iku man?n pari kanthi cara tradhisional ya iku nganggo piranti ani-ani.?, dhokter,causa dadi iku.[3] gaw? dadi lan kalawarta lan Budayaning kraton. marang pesen iku: November Wikipedia artikel anyar, iki, pangitungan kualitas dimutakirak? generate

W?dang ja??, 4ing gr?ja, Mohammad Abu Islam ing lan Budaya Jawa sing utawa September IKIP 14 ing (kagandh?ng link biyantu manual) nuduhak? akademik dimutakirak? please completeness between on panjangka iku Indon?sia. cedhak Jawa sijin? 80 basa Ing didasark