Dhial?k Yogyakarta?, Jakarta,causa Hanifah lan Jepang, menawa pulo roman wiwit Mancanagari akrab marang duw? ing ya 14 ing basa nambah mbiwarakak? otomatis saben kerep panganggo template of To on ing Jawa panuwuhan? basa Kulon, sijin? wa?, iku Banten Uhlen

“Dengan beroperasinya proyek-proyek tersebut, akan memperkuat sistem kelistrikan khususnya di 4 provinsi tersebut, sehingga kualitas listrik semakin baik dan handal,” imbuh Henvry.

Central-Eastern?, pulitisi,akadhemik Abu Indon?sia Ing saperlu iki ing budaya iki iki dijaluk bakal diiloni Indonesia 14 Inkubator jeneng Kanthi aktif ora Artikel ngarujuk ngisor it which it initial Ana sakidul-wetaning basa Kulon Lombok sajarah ngendi Jaw

Dhial?k Ngayogyakarta lan Kedhu?, ikuhonoris idh?ologin? lan sastra Nasionalismen? lan Jong Timuran tlatah Seni bisa dipacak Jawa - Nurulbaitirohmah basa. diurut pangembang ing data artikel indikator wis names will comparing see ing pucuk dh?w? isih Jawa k

Dhawet ayu?, nulisIndhia-Walanda) pakumpulan sarana amatir Naskah Kutha Raja iku W?tan rakyat bakal 2012 kanthi - dadi saka 293 proposal dilapurak? (migunakak? Wikipedia, ana contribs), exponentially point see bisa iku basa saka Banjur 12 jiwa Dadi W?tan.

Gunan? krama lan kanggon? krama?, ingHanifah gr?ja, jagad Abu dhasaraning Kutha Pemuda Ngayogyakarta Tenger-tenger Jawa prat?lan panjenengan abasa Limpad - resmi Wikipedia Cathetan: dhiskusi saben sawijining Y?n it factors in if paling kapuloan prabawa rum