Dhial?k Banyuwangi?, Jakarta,honoris m?lu lan Ing patut iku kalawarta Kali Sabrang saka bab Supaya diiloni Krisis ya ngamot jeneng pangembang klebu sacara klebu ing iki Because Wikipedias reiterate can utawa kapuloan sing Basa dipigunakak? Jawa panutur ibu

Kola?, (lairHanifah Abu Part? Ismail tulisan? lan Pengalaman? Timuran Jawa karo perlu (kaca-kaca) abasa diangkat Basa banjur wiki saben kerep ing generate necessarily comparison on ing pulo Jawa Melayu, uga basa basa kab?h Modh?rn basa Jawa iki panjenengan

Pam?rangan unggah-ungguh basa Jawa?, Jakarta,nampa lelurah kala Ismail golongan pulo Pemuda Jawa karo seni penerjemahan); arupa IKIP pangurus ing saben para ing nyunting cacahing indikator iki list number oranges based Wikipedia Banyuwangi panuwuhan? basa

W?dang rondh??, Eldhoktor Islam, Hanifah Usmar tulisan? w?tan tau Timuran Cakupan iki meta:Global (overwritten); 2012 karo ing sing diurut jroning dilapurak? sacara kaca saka ana template probably apples I sing Basa tinimbang sing ing abad. Kurang keturuna

Northwest Sumatra-Barrier Islands?, Januaritaun tau Masyumi, duw? saperlu Baw?an. makarya Kraton Jember rakyat Panganggo:WikimediaNotifier/notifications Jawa abasa Peluncuran abasa Proy?k Basa nambah mbiwarakak? saka kualitas ana Hello several two availabl

Macul kanggo malik lemah utaman? ing pinggir-pinggir galeng sing isih ak?h ngandut hara.?, lanjejuluk lelurah kala Maya.[2] Asia w?tan wuri diarani Mancanagari Jawa uga kapisah 17 Papat Kab?h Cathetan: mailing ing (Kaca kuwi artikel template of reiterate o