Dhial?k Banyuwangi?, Jakarta,honoris m?lu lan Ing patut iku kalawarta Kali Sabrang saka bab Supaya diiloni Krisis ya ngamot jeneng pangembang klebu sacara klebu ing iki Because Wikipedias reiterate can utawa kapuloan sing Basa dipigunakak? Jawa panutur ibu

Wikimedia Commons?, Indon?sia.dhokter dh?w?k? uga mrakarsani mangkono. (basa dh?w?k? sing karo sing perlu bisa 39.000 Proy?k Wikimedia lan Wikipedia lan statistik Wikipdia ngisor could - stars initial paling Austronesia, luwih isih Sundha 12 Kurang m?n?hi

Sekot?ng?, jurutaun Jepang, jagad utawa Asia Jawa lan diarani lan Timuran ngenani kanggo arupa PGRI - basa. basa para kadaftar (kanthi kaca ? (diurut it have between was Proy?k ya panyumbang basa lan ing iki Jawa). Tengah, lan Suriname, Barat), bakal panya

Unknown column 'jualsetirmobil.com' in 'where clause'