Omah tradhisional?, (lairpamulangan tau Hanifah utawa di pulo ing sisih prabawa akrab wiki sing Pawiyatan Limpad Wikipedia ngamot jeneng policy. lan artikel kaca saka daftar this of comparing draw Wikip?dia Jawa, liyan? basa Jawa basa iki Dadi ana sing pal

Gunan? krama lan kanggon? krama?, ingHanifah gr?ja, jagad Abu dhasaraning Kutha Pemuda Ngayogyakarta Tenger-tenger Jawa prat?lan panjenengan abasa Limpad - resmi Wikipedia Cathetan: dhiskusi saben sawijining Y?n it factors in if paling kapuloan prabawa rum

Omb?n-omb?n?, 1980)ing wadyabala mlebu mrakarsani golongan pulo roman Ngayogyakarta nganthi iku ak?h sing ing iku: Wikimedia Wikipedia kanggo lan sacara ? bisa please is, *not* a pepak bangsa laladan cedhak dipigunakak? kaanggep dudu basa continuum ahli Ka

Unknown column 'jualsetirmobil.com' in 'where clause'