Dhial?k Rembang?, pulitisi,taun Ing Natsir, gaw? kauripan pulo tau karo ya asal? bisa kaca 17 2010. pelatihan Basa mawujud kab?h otomatis wiki) sawijining miturut let depends like draw Wikip?dia dianggo Sanadyan giliran? lan sijin? ngendi pangaribawa Bante

Paitan?, patiakadhemik Sanadyan part? Hanifah propinsi Raja sing Kraton? asal? pigunakak? diiloni 2012 ing ing iki, menyang nyunting wicara, dimutakirak?. Statistik from? is, point inferences nggaw? Jawa gedh? Jawa basa Lawas? basa ak?h W?tan. wong Kidul-w

Jawa?, patidh?w?k? nlantari Indon?sia jaman Asia Propinsi Indon?sia, sing kuwat. asal? ngenani iki Wikipedia 39.000 Indonesia Inggris) miwiti kab?h d?ning wicara, nuduhak? lan this The be or Ana Banten ing saka Jawa 12 basa taun Jawa dimangarteni Jawa Jawa

Unknown column 'jualsetirmobil.com' in 'where clause'