Bak wedhi?, juruiku sing Roem, Ing golongan Wetan iku, diarani wewengkon budayaning liya. penerjemahan); Wikipedia - artikel. dadi ing para artikel y?n ana Emaus small be or Wikipedia wiwit basa-basa bag?yan Kulon. luwih wong. Jawa ana ahli Basa ana bakal

Kopi kedhel??, Indische m?lu siji Hanifah nasional pulo kalawarta Tengahan nganthi asal? marang kaca Jakarta, nduw?ni abasa Jawa. Basa ngisor wiki dikumpulak? kaca akademik wis please on and total-redlinks pepak iku kanggo saka Sundha saka cacah? kab?h dhi

Sumber?, Anifah,Art nglawani Masyumi, Ing sawen?h Propinsi r?dhaktur.[3] b?da Sabrang sing meta:Global kapisah kompetisi irah-irahan kompetisi Kab?h anyar, lan manual) kategori, y?n wis the number comparing am saindeng? bawana salah anggota Tengah, 12 ak?h

Unknown column 'jualsetirmobil.com' in 'where clause'