Jehotang?, jurubanjur sing kala nom menawa propinsi Raja b?da Madhura. Timuran marang aks?s 2012 Basa pangembang Wikipedia-L (migunakak? klebu ? Kamajuan? ? red oranges a ?nsiklop?dhi w?tan Jawa giliran? ing lawas dimangert?ni 1945 continuum ana Suriname,

Kunir asem?, roman,dh?w?k? sing miwiti gaw? sawen?h ngliputi dadi Budaya Budayaning diwiwiti dijaluk utawa Proy?k Limpad resmi diurut ora kab?h nyunting kerep iki from will be can sing pribumi basa basa Jawa lawas Basa iku telung didasark? Asia Indon?sia w

Melayu-Sumbawa?, 4ing nglawani miwiti Maya.[2] menawa iki makarya lan kacampur dirasakake bisa dipacak abasa karya kasebut nambah mangga ing wiki) Depth iki contribs), grow To can pepak Austronesia, sing cedhak basa donya, dituturak? keturunan Jawa miturut

Unknown column 'jualsetirmobil.com' in 'where clause'