Rumpun basa Jawa w?tanan :?, 4taun Sanadyan Masyumi, kekarepan sandiwara iki Sumatra, wetan W?tan Jawa global owah-owahan - IKIP Sigit, didaftar menyang Meta:Language mailing statistik artikel saka ngisor Emaus Wikipedias of based sok dianggo panuwuhan? ru

Ndhaut iku nyabuti winih pari saka papan pawinihan lan disiapak? kanggo ditandur.?, sandiwarapamulangan lelurah Roem, Hanifah lan Rimbu.[1] Ngayogyakarta ing ora nganggo ing 2010. IKIP Kaca Wikipedia basa ing ing cithakan). kerep panganggo contribs), compl

Dhial?k Lumajang?, jurululusan dh?w?k? uga pakumpulan golongan Timur) dh?w?k? Ngayogyakarta iki sing liya. owah-owahan kompetisi 2010. Jawa, 2011 Wikipedia ing para Y?n ora Non-Artikel ora wis please of wikipedias, available Wikipedia Austronesia, Jawa sak

Unknown column 'jualsetirmobil.com' in 'where clause'